středa 26. prosince 2012

What i got for Christmas

Zdravím!Dnes vám představím dva dárky ze kterých jsem měla/mám největší radost.Je to kniha Hunger games která má 3 díly a já mám jednu knihu ve které jsou všechny tři díly!První díl je Aréna smrti,druhý vražedná pomsta a třetí díl nese název síla vzdoru.První díl byl i zpracován jako film,tam je však riziko že si ho nezamilujete protože neukazuje tak moc jako kniha.Ale já poprvé viděla film,a až teď knihu.Můžu jí číst od rána do noci,tak moc mě vtahuje do děje,a když jde do tuhého zadržuji dech.

A druhý dárek byl nutností.Protože já nemehlo jsem ztratila svůj telefon,musel ho nahradit nový.Vybrala jsem si telefon který nepatří mezi nové ale já jsem spokojená a jsem na něm závislá.Má wifi,klávesnici querty,je celý bílé barvy,i když na obrázku vypadá spíše stříbrně.
Dále jsem dostala třeba sadu  na dělání koktejlů(jsem na hotelovce :D),peníze,sluchátka k PC,kosmetiku,měkké dárky,stříbrný náramek a další :) A co jste pod stromečkem našli vy?Doufám že jste stejně spokojení jako já!Mějte se hezky,Džejný.♥

3 komentáře:

  1. Ahoj! :-) http://luciapodmanicka.blogspot.sk/ -Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou čitateľkou, čo by som sa veľmi potešila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. knížka vypadá opravdu zajímavě :) určitě se po ní podívám, sada na dělání koktejlů.. to zní super, že bych se na nějaký stavila? :D:P
    měkké dárky u mě letos vedly, :)) ale v rámci možností jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. litchi vypadá nechutně, to jo, ale je dobroučké!

      Vymazat

Thanks for coment :)